JANINAS

En dag i Oravais

Det blev en surprise trip till Oravais idag. Min mamma fyller år på torsdag så alla vi systrar åkte dit idag kring klockan 13 och överraskade henne med presenter :) Daniel och Nicolina kom också med förstås. 
Sen så har vi också hunnit besöka min farmor, och Daniels föräldrar. Det är många som vill träffa Nicolina när vi är där, eftersom vi inte är där så ofta. Synd bara att tiden inte räcker till riktigt!

Vi kom hem lite före 20. Stackars lilla Nicolina var så trött så hon somnade genast vi började åka hemåt, och hon var SÅ ledsen och trött när vi kom hem. Hon ville bara vara i min famn och krama mig, så jag satte mig i soffan med henne och kollade på Mumin

Nu har Daniel lagt henne för en stund sen, hon somnade genast ikväll. Hon har ju dessutom blivit riktigt förkyld nu igen, tredje gången i höst, och så har hon en hemsk hosta också. 
Vi kom överens om att jag ska stanna hemma med henne imorgon, Daniel har en viktig dag i skolan imorgon och jag har en inte så viktig dag, så jag stannar hemma så hon får vila upp sig. Det känns som att hon inte har blivit helt frisk från förra förkylningen ännu, och hostan som hon har nu låter verkligen inte snäll. Som jag berättade tidigare så hostade hon hela natten inatt, och jag var så beredd på att hon skulle spy när som helst, SÅ mycket hostade hon. 
Daniel har just blivit frisk från sin hosta, han var utan röst en hel vecka så det är väl något som går antar jag. 

Nåja, enough sick-talk, nu ska jag se vad dagens 30 Dagars inlägg handlar om.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats