JANINAS

En dag på landet


Idag har vi varit på landet och hälsat på min mormor och morbror som kom från Sverige i torsdags. De bor i sin sommarstuga varje sommar. Nicolina hade inte glömt sin gambämommo eller min morbror, vilket självklart kändes riktigt bra. Hon sprang runt på alla fyra som en galen ko (lejon) på grönbete. Det var mycket varmare där i skogen än vad det är här i Brändö (här blåser det alltid), så vi fick njuta av värmen lite extra på samma gång.

Just nu är Daniel och gymmar, så det är jag och tjejerna ikväll. Men han borde komma hem snart, så jag ska plocka undan lite tills dess så vi kan mysa framför någon film när vi lagt ungarna.

Sen vill jag säga TACK för alla fina kommentarer på detta inlägg. Det värmer i hjärtat när jag ser hur många det är som faktiskt bryr sig, fastän vi inte känner varandra. Att så många ändå ”känner” mig genom bloggen, för jag är faktiskt ingen hemsk människa (om jag får säga det själv). Utan det ni ser i bloggen, är den jag är. Därför känns det så fint när ni skriver så fina saker åt mig, även fast ni inte behöver. Tack för att ni tar er tid att kommentera! Det gör bloggen så himla mycket roligare, det gör bloggen ett ställe dit jag vill återvända ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Men gud vilka bossiga brillor ongan diin har! :D Tänkt faktis ring åt de å fösök få in en litin snabbdejt tå vi båda entå va i årvas men så tänkt ja att tå ni entå it ha siit mommo din på så läng så ska ja no it kom å fösök stjäl er ifrån on! Men nästa gang! ;)

  2. Anna

    Jag har inte läst din blogg så väldigt länge, då jag hittade hit via Maria (fashionstars) inlägg om bloggar hon följer. Klickade in här på skoj för att kika och fastnade direkt. Så otroligt mysig blogg! :)

stats