JANINAS

En extra ledig dag

Hej världen!

Min klass är lediga idag så vi är hemma hela familjen, Daniel är nämligen också ledig.
Vi började dagen med en riktig sovmorgon. Nicolina sov enda till 08:15, jag vaknade en stund före det och steg upp för att koka min morgongröt. Nu på förmiddagen har jag och Nicolina varit in till stan och handlat mat, sen när vi kom hem började jag genast med lunchen och nu har vi just ätit färdigt. Lite senare än vanligt, men så blir det när man sover längre än vanligt :)

För tillfället vyssjar Daniel Nicolina till sömns på balkongen, hon älskar att sova ute och har väldigt svårt att somna på dagarna här inne nu för tiden, och jag tycker nog hon gott kan fortsätta med middagsvilan ett tag till, så därför får hon sova ute eftersom hon ändå tycker så mycket om det. Så länge hon sover middag ska vi bara kolla på någon film eller liknande.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats