JANINAS

En gammal goding

En överredigerad jäkel från sommaren 2007. Jag hade nyss slutat 9:an och var ”vildast i byn”.
Hoppade runt i vattnet och lekte Gud, livet lekte.
Inte visste jag då att min crush, gamla gode Daniel, skulle bli min mest seriösa pojkvän jag hade haft och att min pappa skulle i hjärtinfarkt två månader senare och bli min skyddsängel. Inte visste jag då att jag skulle bli helt totalt tom inuti och att jag i ett desperat försök att hitta mig själv igen skulle lämna Daniel 3 dagar före min 16 års dag och att jag inte skulle kunna sluta tänka på honom hur jag än försökte. Inte visste jag då att vi skulle bli tillsammans igen 6 veckor senare och inte visste jag då att jag skulle bli gravid om 3 månader.
Inte visste jag då att det var världens finaste Nicolina som låg och grodde i min mage, det var hon hela tiden.

Det var tider det, en liten skit på 15 år, inte visste jag då att jag idag, skulle ha ett så bra liv som jag har, trots alla motgångar och sorger. Det positiva överväger det negativa.
Mycket hinner hända på 3 år, och inte visste jag då att jag inte skulle känna någon ånger idag.
För jag känner ingen ånger, inte över något.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bunny

    Wow va fin bild o du skriver jättevackert! Fick mej själv också verkligen att tänka över de positiva man har i livet just nu fast de känns svårt… Min pojkvän jar åkt på utbyte till andra sidan världen o jag har nu varit en månad ensam.. Om två veckor åker ja själv ut ti Japan på utbyte så vi kommer inte att ses på 8 månader… De känns superjobbigt men så när ja läste din text så kände ja mig ändå superlycklig över att ha honom i mitt liv, fast vi e långt ifrån varanda så som du sa, de positiva överväger de negativa! Tack för att du fick mej att inse detta^^<3

stats