JANINAS

En månad kvar – vilken jäkla resa

Igår var det exakt en månad kvar tills lillan är beräknad, 15 maj. Kan inte förstå att jag är i vecka 37 imorgon! Jag minns så väl där i vecka 20+ när jag var så trött på illamåendet och tyckte det kändes som en eeevighet tills just dessa veckor. Slutspurten. Det har känts som en evighet, när jag blickar bakåt kan jag inte säga att det gick fortare än jag tyckte då för det har det verkligen inte gjort. Det har varit kämpiga veckor och jag har velat ge upp så många gånger. Vilken tur att det inte är ett alternativ. Med tanke på hur denna graviditet har varit så skulle jag aldrig våga bli gravid igen, helt oskojat.

Men nu är det snart över och jag är rätt säker på att jag inte nångång känt mig så nöjd över något jag gjort/klarat av hittills i mitt liv som jag kommer känna när jag ligger på BB med min nykläckta dotter bredvid mig. Vilken lättnad jag kommer känna, vilket lyckorus. Förutom all lycka som man känner när man precis fött ett barn så får jag ju även tillbaka min kropp och välmående. Det kommer helt enkelt kännas overkligt. Jag lär gråta glädjetårar av fler orsaker.

Aldrig förut har 9 månader känts så oändliga, men nu kan jag se ljuset i tunneln. 29 dagar kvar!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. bara jag

  Kollade din instagram och där skriver du #teenmom. Halloo, du är 22 år gammal, du kan inte säga att du är teenmom.

  JANINA SVARAR: Och det stör dig så mycket att du måste kommentera det här? Jisses. Skulle detta va min första graviditet skulle jag absolut inte se mig själv som en ”teen mom”, men så är ju inte fallet. Come on, det är liksom EN hashtag på EN bild.. vad stör det dig? Avundsjuk much? Jag hashtaggar väl vad fan jag vill på mina bilder. JAG ser/känner mig som en ”teen mom” fortfarande oavsett var din ”åldersgräns” går. Sluta följ om du blir störd.

 2. Viveca

  Hej där! Först o främst vill ja säg att du har ju så gollo maga! Spännand ti vänt o si när hon kommer födas! o sen tänkt ja fråg.. du had väl sånde ip tracker? hu får man reda på hande ip adressen? Ha fösöka få d ti min blogg, för där e en anonym (oj vilken överraskning) som bara skriver skit helatin o sko vill få reda på vem hon e.. :)

  JANINA SVARAR: Hej och tack! :) Ip adress kan du tracka på nätet, googla ”IP tracker” så kommer det upp en massa alternativ. Tyvärr får du bara fram vilket land kommentaren kommer ifrån, på vissa kan man få område (t.ex. Vasa) men det känns ju bättre när man vet på ett ungefär vem det skulle kunna vara :) Lycka till!

 3. Johanna

  Vad det har gått fort jag tycker det var nyligen som du berättade att du var gravid! Ska bli spännande att se henne och vad hon får heta!! :D

  JANINA SVARAR: Det känns alltid som att tiden går fortare för utomstående ;) för mig har det varit en oändlighet. Ska bli så spännande att träffa henne!

 4. jdajic

  oooh va spännande för er.. :D önskar dig all lycka! själv väntar jag mitt första som är planerad att komma i början på juli :)

  JANINA SVARAR: Lycka till åt dig också! :) Första barnet är speciellt.

stats