JANINAS

En måndag i nostalgiparken


Såhär har vår måndag sett ut. På förmiddagen sysselsatte vi oss med att rita i en målarbok (Joline har blivit riktigt duktig på att färglägga! Och hon vet vad alla färger heter dessutom) medan Milou sov sin förmiddagsvila.

När vi hade hämtat Nicolina från förskolan gick vi till en lekpark som ligger på samma väg. Som ni ser ligger den bredvid ett hus där vi en gång bodde. Vi går/kör förbi där varje dag när vi för Nicolina till förskolan och jag kan känna mig så nostalgisk när jag går där förbi och kollar mot ”vårt” köksfönster. Det var när Nicolina var 10 månader som vi flyttade dit och bodde där tills hon var 1,5 år. Det var en tvåa som vi trivdes förvånansvärt bra i trots att den inte var i speciellt bra skick eller så. Där lärde hon sig gå och vi har många fina minnen därifrån.


Här e vi, lilla familjen, i vårt dåvarande vardagsrum. Nasse som jag håller i var Nicolinas favorit som hon ville ha med sig överallt. Sen två månader senare när vi var till Thailand tappade hon bort den där. Vi misstänker att hon lagt den i nån papperskorg som städerskan sen kastat bort. Ett tag efter att vi kommit hem från Thailand hittade jag en likadan Nasse på loppis som jag köpte, men den brydde hon inte sig det minsta om. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. martina

    Vi bodde i samma hus men annan trappa under samma tid :D hadde just hittat till din blogg och förstod att vi bodde grannar :) och vi trivdes också fruktansvärt bra i vår lägenhet, det är något speciellt med brändö :)

    JANINA SVARAR: Häftigt! :D

stats