JANINAS

En morgon i Vasa

Jag kom alldeles nyss från sjukhuset. Jag har ännu en gång varit och tagit sköldkörtelprov, det gör jag var sjätte vecka nu när jag är gravid eftersom jag har underproduktion. Tur för mig att jag inte är rädd för att ta blodprov!

Så nu sitter jag i lägenheten för mig själv, jag skulle så gärna vilja fortsätta ställa i ordning här men det finns inte mycket mer att göra nu förrän vi varit till IKEA och köpt hyllor och lådor. Så det får se ut som ett litet bomdnedslag här en vecka till.

Om ca. 1 timme ska jag traska iväg till MVC som ligger typ 100 meter härifrån, idag ska jag till både läkare och BM så jag får uträttat många grejer nu samtidigt :) That’s nice!

Nej nu kan jag inte sitta still, nu måste jag hitta något som jag kan plocka undan eller flytta till rätt ställe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Inre undersökning, de kollar så att inte livmodertappen blivit mjuk eller så att man inte är öppen. 3 läkarbesök är det sammanlagt, om man inte av någon orsak måste gå på fler.

  2. Anonym

    Vad gör man på ett läkarbesök under graviditeten? Alltså vad kollar läkaren upp som inte BM kan göra?

  3. Janina svarar

    Det är inte för lågt längre eftersom jag började äta Thyroxin i graviditetsvecka 9, och jag minns inte hur lågt det var och vad det skulle vara i normala fall, det var så många värden som läkaren läste upp åt mig och sa vad de egentligen skulle vara, och jag förstod inte ens hälften, bara att det var alldeles för lågt och jag var tvungen att börja äta medicin genast.

stats