JANINAS

En riktig pang-dag!

Som min mamma brukar säga :) Vädret är alltså helt strålande, 27 grader i solen (omkring 18 grader eller mer i skuggan gissar jag?), det blåser inte det minsta och man kan vara ute i endast t-shirt!

Vi har varit ut på en lååång härlig promenad nu hela familjen, Nicolina är på jätte bra humör idag och det är vi också. Jag mår bra!

För tillfället sitter Nicolina ut på balkongen och äter Muminkex, hon njuter hon också :) Jag ska börja steka fiskpinnar nu som vi sen ska äta med potatismos, samtidigt som jag lagar maten ska jag baka tigermuffins med dumle i, som vi ska packa ner när vi ska gå ner till stranden på picknick när Nicolina sover middag. Så länge hon sover ska jag och Daniel sola och ha det mysigt :)
Vi ska försöka vara ute så mycket som det går idag, nu när det äntligen är varmt ute. Vi hörs! :)


Superglad liten Nicolina som njöt av sommarvärmen 2009 :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    jag har en fråga om ditt illamående. Hur känns det att ha gravid illamåendet? är det mest i magen man mår illa eller i huvudet eller är det både och? eller känns det speciellt när man är illamående och gravid? svårt att veta när man inte själv fått barn än så då är det bäst att fråga nån som vet :)

stats