JANINAS

En serie för mama

Nu har jag bestämt att jag ska börja se Keeping up with the Kardashians. Jag tycker det är väldigt underhållande att se såna serier, i vilka man får följa kändisars vardag. Man får hånskratta och avundas på samma gång. Förut kollade jag The real housewives of Beverly Hills, och det blev jag så fast i! Många tycker ju att det är så löjligt och slöseri med tid att kolla på dessa fruars/kvinnors/mammors i-landsproblem, men jag tycker det är perfekt att se något avsnitt för att varva ner på kvällen de veckor Daniel jobbar kväll.

Jag har sett några avsnitt när det kommit på kanal 5, och jag tror nog det är en serie jag kommer bli beroende av.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Bästa serien nånsin!
    Har alla säsoner flera gånger om och jag tröttnar aldrig, dom bjuder så mycket på sig sjävla, helt underbar familj de där kardashians!

  2. S

    Nya avsnitt av beverlyhills-fruarna började ju denna vecka på AVA!! :D

    JANINA SVARAR: Awesome! Då ska jag vänta några veckor tills det finns fler avsnitt att *host* ladda ner *host*. Jag klarar inte att se ett avsnitt i gången utan det ska va minst två per kväll ;)

stats