JANINAS

En sten mindre på mina axlar

Nu är vår lägenhet till salu.
Vi vill som ni förmodligen vet flytta hem till Vasa och det har den senaste tiden lämnat allt mindre orsaker för oss att stanna kvar här. Vi äger ju lägenheten vi bor i så det går inte bara att knäppa i fingrarna och flytta tillbaks som många av er verkar tro (önskar att det skulle vara så lätt), utan först måste vi hitta en ny ägare till vår fina lägenhet. För det är en riktigt fin lägenhet vi har, på ett riktigt bra område, men det är inte hem för oss. Därför säljer vi.

Vi hoppas förstås på att få den såld snabbt, fantastiskt vore det om vi kunde flytta innan bebis kommer men då ska vi nog ha tur. Så vad passar då bättre än att använda mig av bloggen och hoppas på att ännu fler ser annonsen? Därför skriver jag detta inlägg och hoppas på att ni hjälper oss kunna flytta hem igen. Berätta åt era nära och bekanta om vår lediga lägenhet, sprid ryktet så ska vi hoppas att det når fram till just den/de som är i behov av vårt nuvarande hem.

Bara att få skriva öppet att den är till salu gör att en liten sten faller från mina axlar. Nu kan vi snart flytta hem!

Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra -vardagsflow

    Jag vet er känsla… När vi bodde i Vasa var det inte alls hemma, och jag ville inget annat än tillbaka till Nykaabi. Vi ägde också lägenheten, men jag mådde så dåligt av att bo kvar, att vi flyttade iallafall (till hyreslägenhet) och betalade av på lägenheten tills den blev såld. Och det tog kanske ett halvår innan någon nappade på den :/ Jag hoppas att ni har bättre tur! Jag tipsade min bror som precis börjat fundera på att köpa, men det var för dyrt för honom.

    JANINA SVARAR: Oj jag önskar att vi också kunde flytta redan, men det är nog omöjligt för oss att kunna betala av lånet och en hyra samtidigt, så vi måste få den såld först. Jobbigt att bo kvar när man så gärna vill flytta!

stats