JANINAS

En superdag

Vilken underbar dag vi har haft! Vi spenderade största delen av dagen hemma hos Hanna och tjejerna. Barnen plockade bär och äpplen, vi åt pizza till lunch, vi mammor hann prata riktigt ordentligt, och bäst av allt – jag fick ha lilla Melina tätt intill. Nyfödda (okej hon är ju faktiskt 1 månad) är så harmoniska trots att de gråter lätt av det ena och det andra. Deras små kroppar är så hjälplösa och det är en härlig känsla att få hålla om och ta hand om. Man blir så varm i hjärtat! Att Melina kan sova i samma rum som Nicolina och Yasmine befinner sig i är dock fortfarande en gåta. För de där två tjejerna vet minsann hur man använder rösten.

Efter att Daniel slutat jobbet åkte vi iväg till Nykarleby för att välja golv, tapeter och sånt. Det var bara en tapet vi hade på oklart ännu så nu har vi allt sånt färdigt. Jag hoppas verkligen det blir så snyggt som vi föreställt oss, och nu längtar jag om möjligt ännu mer tills radhuset är färdigbyggt och vi får flytta in.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J.

    Hej, hoppas att du kan svara på min fråga och hade varit ännu bättre om du kunde svara på den i ett inlägg. Vart är det du och din familj bor egentligen, är de finland eller sverige? Är de i finland varför skriver du då på svenska, och är de i sverige varför är du då finsk brytning?
    Mvh J :-D

    JANINA SVARAR: Oj den där frågan har jag fått så många gånger, och speciellt av svenskar ;) Vi bor i Finland och har inget med Sverige att göra. Det är ju faktiskt så att Finland är ett tvåspråkigt land, och här i Österbotten bor det mååånga finlandssvenskar. Alltså finländare som pratar svenska. Högsvenska eller nån typ av dialekt.

stats