JANINAS

En tripp till staden


Vilket jäkla väder vi har! Om jag inte visste att det nyss varit midsommar, skulle jag tro vi redan är i oktober. När ska sommaren komma på riktigt? Någon som vet?

Vi har i alla fall hunnit vara till Vasa en sväng idag. Barnen fick lite nya leksaker och föräldrarna shoppade underkläder, haha. Men visst är mina hotpants helt fantastiska? Alltså jag kommer aldrig ge upp Pieces trosor. Jag har säkert 30 par såna och jag använder inga andra. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, så underbart bekväma och snygga!

Förlåååt förlåååt för den urusla uppdateringen. Även om vi tog med egen dator så är nätet här trögare än trögast, varje gång jag kikar på datorn är det ungefär 70% chans att jag inte kommer in på bloggen, och sen slöar vi mest på endera här eller hos min mamma, så det finns inte så mycket att skriva om. Men på fredag får Daniel semester (wooohooo!) så på lördag sticker vi tillbaka till vårt hem och vår stad. Då flickor och pojkar, blir det svårt att hinna med bland all uppdatering.

Bra, tack, heej.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emmi

  å ja tråor ja ha handla dem sejnast tå typ?! :D janå dem e jo iaf bekväm så fö he å kan man jo köp dem :) (tur btw tå ja e så trög å läsa bloggar så ja kommenterar på najt tokode gamalt inlägg ;)) kan jo pass på å sejj grattis ti 5 års daan er no tå ja entå e på gang! :)

 2. emmi

  alltså ja tycker å om pieces men kvaliten på min ha vori sämst :o färgon far me hesama å di blir nåppo.. men kanshi di ha blivi betär dähä sejnast åran?! isf ska ja shopp hejm nage stychin! :)

  JANINA SVARAR: Hmm, jag köpt väl Pieces hipsters för första gangon såmarin 2010 tråor ja? Å jag ha nåo vari jätte nöjd sedan he :) Men om itt för annat så kan do jo köp na no för att dem ha fått in jättesnygga mönster :D

 3. Malin

  Har använt endast pieces i några år nu,och vägrar annat! Har 150 par vikta i färgordning ;) Skönare får man leta efter :D

 4. Karin

  Jaaaa Pieces trosorna är de bästa som finns, använder heller inga andra! Dessutom är det jätte bra kvalitet på dem, jag har vissa par som jag har haft en eeevighet och de har inte ändrat ett dugg :D De där med dödsskallarna var riktigt snygga, tror jag också måste köpa några nya ;)

  JANINA SVARAR: De har verkligen bra kvalitet! Jag har också flera par som jag haft en evighet redan :)

 5. Josefin

  Ja va också ett stort fan av Pieces hotpants/hipsters/boxers (alltså de som e där på bilden) förut, men på senaste tiden ha ja bara tyckt de ha skärt in i röven, hehe… så ja ha bytt märke nu :)

  JANINA SVARAR: Kanski do fått stöör ass? ;)

 6. Anonym

  Nästa vecka utlovas det iallafall runt 20 grader! Det går mot rätt håll..

  JANINA SVARAR: Oj vad passligt! Hoppas sommaren är lite extra lång nu då, när den kommer så sent.

 7. asemartensson

  den där”bollen” är jätte bra :) den ska ju få barnen att börja krypa!

  JANINA SVARAR: Joline älskar den! Fastän hon redan kryper ;)

stats