JANINAS

Ensamma hemma

Jag och Nicolina gick ut en stund till lekparken ikväll efter middagen, trots det gråa vädret. Det duggade lite när vi kom ut, men som tur var så slutade det efter en liten stund. 
Vi grävde i sandlådan, gungade, sprang efter duvor, och lite till.
När vi kom in tappade jag upp ett varmt bubbelbad åt lillen, och OJ vad hon njöt! :) Jag köpte såpbubblor åt henne igår när vi var till affären, så de provade vi också, vilket hon tyckte var vääääldigt intressant :)

Nu ligger hon i sovrummet och pratar för sig själv, hon hade bajsat en stund efter att jag lagt henne, så jag har nyss bytt blöja. Tur att hon inte hann somna innan jag märkte vad hon hade gjort, det är nämligen väldigt knepigt att byta blöja på en sovandes ettåring!
Hon lär väl somna när som helst nu, hoppas jag.

Daniel är hos en kompis och dricker öl med sina klasskompisar. De firar att de fått sommarlov, haha. 
Imorgon efter lunchen far vi iväg till Oravais så Nicolina hinner träffa mammas dagbarn innan de far hem, sen så ska hon stanna där enda till söndag. Jag hoppas verkligen vädret är finare än det ryktas nu till helgen, för jag och Daniel har planerat in en picknick! Det skulle vara trist om det inte blir av.

Nåja, nu ska jag kolla ett eller två avsnitt av Heroes.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats