JANINAS

Ensamma hemma

Någon i huset har fest med så hög musik att min vas på fönsterbrädan ovanför sängen vibrerar. Om de inte slutar innan jag ska sova så är jag 99% säker på att jag kommer dampa helt totalt och gå ut i pyjamasbyxorna och lyssna på varenda dörr tills jag hittar de skyldiga, knacka på och be dem att sänka volymen (om de inte vill ha en bajsblöja inkastad genom postluckan varje morgon tills vi flyttar härifrån förstås).

Daniels kompisar från Nykarleby är på krog i stan ikväll, så jag sa åt Daniel att han skulle fara också nu när dom ändå är här. Han är ju en pappa, pappor är pojkar och pojkar kan inte sitta inne med frugan och ungen varje kväll. 
"Men kom hem före 3 i alla fall", sa jag åt honom innan han for iväg. Jag är ju en mamma, mammor har längre tålamod att sitta hemma med ungen. Jag har faktiskt ingenting emot att vara hemma när han är ute och festar, jag har tappat bort mitt fest humör och tycker bara att det är skönt att få vara ensam lite också, Nicolina sover ju så jag får nästan göra vad jag vill. 
Nu skulle det vara perfekt att läsa lite i min bok som jag beställt, en bok som jag så länge suktat efter, nu är den MIN! 

Fragment av den stora hemligheten har funnits tillgänglig i många berättartraditioner, i litteraturen, inom religionen och filosofier i århundraden. Nu finns för första gången alla pusselbitar samlade i en bok som kan vara livsavgörande för den som tar in budskapet. The Secret – Hemligheten innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om hur man blir mästaren i sitt eget liv.

I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv. 

The Secret innehåller visdom från samtida lärare och inspiratörer – kvinnor och män som är läkare och medicinare, psykologer, historiker, teologer och vetenskapsmän, samt ledande inom näringsliv och ekonomi – som har använt sig av hemligheten för att uppnå hälsa, välbefinnande och lycka. Genom att börja tillämpa kunskapen i The Secret visar de hur sjukdomar kan botas, hur man kan uppnå bättre levnadsstandard, bemästra hinder och begränsningar, samt nå dit många vanligtvis anser vara omöjligt – sina drömmars mål. Boken är svaret på vad många hoppas på – ett skifte på vilket sätt människor i hela världen tänker, går från ord till handling och därtill bemöter varandra.

"nå dit många vanligtvis anser vara omöjligt – sina drömmars mål" – Ja tack. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina

    Nej det är inte så jätte stor skillnad, men det är inte riktigt meningen heller :P
    På den första bilden har jag pannluggen mer åt sidan, på den nedre bilden har jag kammat den rakt ner.

stats