JANINAS

Ett presentkort i potten


Nu mina damer och herrar kör vi igång nästa tävling!

Ni tävlar om ett presentkort värt 500 kr hos kidsbrandstore.se. Det du behöver göra för att delta i tävlingen är att gilla deras facebooksida, och som vanligt berätta här i kommentarsfältet varför just du borde vinna. Glöm inte att ange namn och e-post!

Har ni en blogg får ni gärna tipsa om tävlingen där, ifall ni gör det så ska ni skicka länken till inlägget i samma kommentar. Om ni vill kan ni använda bilden och texten här nedan (glöm inte att kolla så länkarna fungerar.)


”Jag är med i Janina’s tävling och tävlar om ett presentkort hos kidsbrandstore. Häng på du med!”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline Andersson - mamma till Elias

  Jag är gärna med! Gillar redan deras facebook sida med namnet Caroline Andersson.

  Jag vill vinna då det inte alls är lång tid kvar till sonens ettårsdag (kan inte förstå hur tiden har kunnat gå så snabbt?) och jag har inte en enda present, det skulle kännas bra att i alla fall få ge honom någonting. Om jag vann skulle jag förmodligen köpa en overall åt honom då en släkting lovade att göra detta, men nu ser det ut som att vi får göra det själva, vilket vi inte alls hade räknat med, så det blir två flugor i en smäll, eller vad brukar man säga? Hoppas att vi har turen på vår sida :)

 2. Linnéa- Blev mamma som 17åring

  Jag har tyvärr ingen snyfthistoria att komma med men en sak är säker denna snygga fleece från Novastar verkar vara helt underbar och hade passat bra under våra kalla vintrar här uppe :) Har kollat på den år efter år men alltid snålat och nu när det kom i lila i år så blev jag störtkär!

  Jag har bloggat om tävlingen här => http://linneagranstrom.vimedbarn.se/jag-tavlar-inne-hos-janina/

  Håller alla tummar och tår här hemma i stugan :)

 3. Natalie

  Detta skulle sitta finfint i en ung nybliven mammas plånbok. Varje dag surfar man runt på nätet och ser en massa sjukt fina saker man bara måste ha men inte kan skaffa sig. Man vill ge sitt barn de alla bästa men bra har man klarat sig med det nödvändigaste. Dehär skulle ge möjligheten att kunna unna sitt barn något fint men för en gångs skull inte behöva tänka att det måste vara livsnödvändigt för att spara pengar :) Kanske man skulle kunna satsa i en riktig dunder vinterhalare så killen kan sova ute i friska luften i vinter :)

 4. Linda

  E gärna med och tävlar om ett presentkort! :) Mamma till storasyster som nyss fyllt 2 år och lillasyster på 3 månader. E ingen märkessnobb… Men fina färger och modeller + bra kvalite går givetvis först :) Varför inte satsa lite mer på kläderna när man har två söta tjejer att klä. Och en som kan ärva :) Ger mej själv en lyckospark;)

 5. Annu

  Jag har inte barn själv, men min älskade storasyster fick sin efterlängtade och älskade son (efter att ha haft 2 missfall) äntligen i maj och jag skulle vilja ge henne presentkortet i födelsedagspresent (hon fyller 14 oktober) eftersom de verkar ha så mycket fint där och alla vet det inte är billigt att handla kläder till barn då de växer ur dem så jädrans snabbt, och hon är så noga med vad hon lägger på sin lilla Sixten och jag tror detta skulle falla precis i hennes smak. :)

  Så jag håller mina tummar och tår nu!

 6. Hannele

  Är nybliven tvåbarnsmamma, ekonomin har aldrig varit jävligt bra men just nu är den sämst så det lämnar inget över för nya kläder åt någon i familjen. Skulle jag ha turen att vinna skulle min äldsta dotter få nya kläder. Ser framför mig hur vi får kvalitetstid och roligt när vi sitter och får klicka hem ett par plagg åt henne. Hon har haft turen att de senaste åren fått ärva kläder, och visst är det bra det också men man vet själv att det ibland skulle vara roligt att få köpa nått helt eget. Självklart blir det väl nån plagg åt lillasyster också men denna gång skulle storasyster äntligen få stå i ”rampljuset” lite mer. Hon förtjänar det!

 7. Hannie

  Gillar redan (Hanna Reidemar). Jag skulle vilja vinna för jag verkligen ÄLSKAR att handla märkes kläder till min tuffing!

 8. Therese Lindström

  Hej! Provar gärna lyckan att vara med i även den här tävlingen. Jag har gillat på Fb. Och jag har länkat tävlingen i min blogg,

  http://mammatherese.bloggplatsen.se/

  Om jag skulle få chansen och vinna, så skulle jag välja dom super snygga jeansen från lundmyr of sweden. Jag tror min son skulle bli jätte fina i dom. Jag fullkomligen ÄLSKAR kläder och prylar av märket Lundmyr of sweden. Alltid sagt att min son ska få kläder från dom. Men men väldigt låg inkomst så får det bli ”vanliga” kläder. Får nöja mig med och drömma mig bort. Men en vinst så kanske min dröm går i uppfyllelse.

  http://kidsbrandstore.se/product/3760_lundmyr-of-sweden_barnklader_jeans.html (dessa)

  Tack för mig. Ha en underbar dag

 9. UC

  Gillar redan! Vill vara med och kämpa om ett presentkort! Den byhålan jag och min familj bor i har extremt dåligt utbud av barnkläder, skulle därför vara kul med lite nätshopping :)

 10. Emmi

  Jag är såklart med och tävlar! Sku vara jätte roligt att få köpa lite nya höstkläder åt båda barnen å pengar växer ju inte på träd så ja vill vinn :) Länkar från bloggen också!

 11. Mikaela

  Vinner jättejättegärna detta presentkort, har 7 barn att köpa kläder till och vintern är in antågande. Skulle absolut vara uppskattat!

 12. Marie

  Jag vill vinna! Har som bäst (igen!:) ) nätshoppingförbud (för det är ju så enkelt att klicka hem finheter från soffhörnet…), men lilltösen på 1,5 år växer ju så det knakar och har man presentkort till nätshoppen räknas det ju inte som shopping, visst…?;)

 13. Katarina

  Gillar dem redan på FB! Jag skulle vilja vinna för att få köpa fina mjuka julklappar åt min pojke. Han växer så snabbt så nya kläder behövs det mest hela tiden. Annars är det mest loppisfynd som gäller.

 14. maria

  Skulle gärna vilja vinna ett presentkort till kidsbrandstore, för dom har ju så fina kläder och kvalite så dom håller en del oxå å är einte urtättade efter 2-3 ggr +att jag har en liten kille som växer ur sina kläder som aldrig förut och är i stort behov av större nr.

  läser din blogg, jaa.a varje dag, skönt att ngn anna oxå kan medge att vara småbarnsförälder är inte alltid bara rosa fluffigt, utom en hel del jobb oxå, tack! :)

 15. Sofie Svensson

  Hej, jag är jätte gärna med och tävlar :) dottern
  har precis börjat dagis och det hår åt massvis av
  kläder. Men vår ekonomi har tyvärr inte råd med
  så mycket kläder just nu. Så detta presentkort hade
  varit guld värt :)

 16. Jennifer

  Jag skulle SÅ gärna vilja vinna detta presentkort, vinner aldrig någonting så vet att jag inte har oddsen på min sida men men kan ju alltid hoppas, ellerhur?! :) Min lilla plutt på 7 månader behöver kläder till hösten och eftersom vi sparar pengar till ett husköp så kan vi inte lägga ut pengar på kläder för tillfället. Just därför skulle jag himlans gärna vinna!
  Tack för en bra blogg,
  kram Jennifer

 17. Sonja

  jag vill vinna detta presentkort för att få något nytt och fint åt mina barn som är 4år och 2år + den envise som ännu ligger i magen (idag v.41+0)

 18. Kristina

  Sidan deras är gillad för länge sedan på fb. Vill vara med! Även om jag aldrig vinner nåt.. :) men skulle man nu råka ha turen med sig en gång så vill jag vinna för att tösen börjar vara i stort behov av kläder nu inför hösten och vintern, och för bebis i magen behöver ett och annat.. hade ju tänkt shoppa loss det viktigaste nu (som halare, mössa, skor..) men med en bil som oväntat hamnade på en hel del reparationer så ser det inte så bra ut.. ska hoppas det hinner lösa sig ändå så ingen behöver frysa om vintern är tidig. men vinna nåt iställe vore ju kul! :)

 19. Lotta

  Jag skulle så gärna vinna dethär – mina båda fadderdöttrar fyller år (1år och 4 år) alldeles snart, och det vore fantastiskt att få shoppa hos kidsbrandstore, lite härligare och mer speciella kläder än det vanliga h&m-lindex-kappahl-utbudet! :) Jag håller tummarna!

 20. Malin

  Deras Facebook sida är gillad för länge sen.
  Jag skulle vilja vinna presentkortet till vår lilla älskling i magen (första barnet). Skulle vara fint att skämma bort det från första stund med något av de fina klädesplaggen som finns hos KBS :) Håller tummarna för vinst!

 21. Niina Eonsuu

  Hej Janina!
  Jag skulle vilja vinna detta presentkort på 500kr för att kunna ge mina barn något extra fint!
  Vi köper annars bara kläder begangnat och ärver..vore jätteskoj med något nytt och riktigt snyggt!
  kram Niina

 22. Caroline

  Jag vill gärna va me å tävla! Min dotter e i STORT behov av nya kläder för tillfället och så skulle jag gärna köpa något åt lillebror i magen med :) Min sambo e på civiltjänstgöring och jag på vårdledigt så ekonomin är förståss inte riktit ”hejsan” så ett presentkort skulle va väldigt välkommet! :)

 23. Camilla

  Ååh jag skulle gärna vinna, har tre pojkar som behöver nåt nytt inför hösten/vintern och som vårdledig har man inte råd att handla så mycket!

 24. Marina

  jag vill vara med och tävla då jag har två små barn som växer hela tiden och deras garderober behöver på fyllnad. första gången jag är med och tävlar.

 25. Nina

  Hej! Min dotter fyller 1 år i december och därför skulle jag vilja vinna. Då skulle jag köpa nåt fint till hennes födelsedag :) Som ensam mamma så blir det mest billiga kläder och loppis kläder, så det skulle vara kul med nåt lite finare ibland :) men har tyvärr inte råd med sånna här sidor.

 26. Linda

  Har tyvärr inga egna barn men älskar att ge julklappar o presenter åt våra syskons o vänners barn. Dock har barnens mängd blivit fler o fler och budgeten riskerar sprängas om alla ska få nåt litet plagg :(

 27. Sofia-mamma till Vilja och Tintin

  Hej!
  Klart jag vill vara med och tävla! Vill vinna till min brorsdotter Adele,snart 4 år. Hon och min dotter är bästisar och hon säger alltid hur mycket hon gillar Vilja´s Molokläder så jag hade velat överraska henne med en klänning,helst Fairytail! Hon hade blivit så himla glad :-)

 28. Jenny

  Som studerande mamma letar man alltid efter billigaste möjliga klädalternativen. Därför skulle det vara kul att unna lillkillen något extra fint för en gångs skull! :)

 29. Sofia-mamma till Vilja och Tintin

  Åh jag vill vinna och överraska min brorsdotter Adele snart 4 år! Min dotter och hon är bästisar och hon älskar Vilja’s Molokläder och jag vill överraska henne med en klänning, gärna fairytail :-) hon skulle bli såå glad!

 30. Nette

  Hallå! Ja e me! Ha skåda mang gang på sidon dejras men såm ensamståend har man nästan bara råd me loppisar :) å no tå e je höst sko vi behöv en ny overall!

 31. Mariah

  Sidan är gillad för länge sedan :) Skulle gärna vinna presentkortet, då vår dottern, som växer i raketfart, skulle behöva nya kläder, främst byxor. Ekonomin är lite skral för tillfälle, då jag jobbar mindre för att iställe kunna vara hemma med dottern lite mera. Har nu jobbat ett år på detta vis, och det är absolut värt det (att få vara en dag extra ledig i veckan), men lönen är också tyvärr mycket mindre…

 32. Emma

  Hej!
  Jag vill vara med och tävla :) Skulle vara så kul att få handla därifrån, har varit inne och kikat flera gånger men jag har inte ekonomi till att handla där. De har ju så mycket fina kläder!

stats