JANINAS

Everything’s juuust fine

Hej bloggen!

Mina tankar har varit annanstans än på bloggen de senaste dagarna, därför har det inte blivit nån uppdatering sen i torsdags. Allt är annars bra med mig och familjen, vi mår bra och livet rullar på. Igår kväll hade vi filmkväll med Nicolina (och Joline förstås, men hon kan ju inte sitta still). Vi såg Epic, den var bra! Även om jag inte kan låta bli att störa mig på att barnfilmerna var så mycket bättre när vi var små.

Idag var det väckning 4:30 och dags för jobb. Bara måndag-tisdag kvar nu tills jag är ledig igen. Just nu har jag knappt nån motivation att jobba, vill bara göra något roligt så tiden går fortare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats