JANINAS

Familjehelg

Hej bloggen!

Det tycks ha blivit en vana för mig att skita i bloggen under helgerna, men det är väl inte så konstigt antar jag. Läser ni färre bloggar under helgen eller blir det mer? Jag tycker läsarantalet i allmänhet brukar minska under lördag-söndag, så kanske det inte gör något ifall det blir sämre uppdatering.

Jag ska ta en snabb genomgång om vad vi gjort de senaste dagarna så kan vi sen gå vidare och leva i nuet, haha.På fredag bakade jag bröd med Joline på förmiddan. Det blev morotssemlor. Sen på eftermiddan när Daniel åkt iväg till jobbet tog jag mig an ett uppdrag som jag var osäker på om jag skulle lyckas med. Nämligen att åka till Minimani’s Hurjat Päivät med alla barnen. Nästan alla varuvagnar var slut (vagnar med bebisstol på var helt slut) och det hade jag förutsett så jag tog med bärselen som jag la Milou i. Har aldrig sett så mycket folk på Minimani förut. Med Joline och alla varor i vagnen + Milou som hängde på mig blev det rätt tungt att styra vagnen mellan hyllorna och människorna, men efter två timmar var vi färdiga och varken jag eller Nicolina hade tappat nerverna. Det är oftast hon och jag som ryker ihop i butiken men lösgodiset som de skulle få när vi var klara OM de kunde uppföra sig var tydligen en bra ”morot”.


På lördag var det dags för systerträff. Vi började med fotografering (vi försöker ta foton med något års mellanrum) och sen fikamys.Igår var vi bjudna på 60-års middag. Det är min mamma som fyller i december men vi firade henne redan nu sålänge min syster och hennes familj är hemma. God mat och alltid mysigt att vara samlade hela familjen.

En riktig familjehelg! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kairi

    Mums för nybakta semlor :) Hittade själv ett helt galet recept, blev bara PLATTOR av dem.

    JANINA SVARAR: Nämen!? Sånt kan nog gå en på nerverna! :(

stats