JANINAS

Färgar håret

Jag har hunnit vara till Vasa idag redan. Nicolinas mapp var färdig och skulle hämtas från dagmamman innan hon får semester, så det gjorde jag samtidigt som jag var till lägenheten och vattnade blommorna och innan jag körde hem var jag in via CM och köpte hårfärg.

Så nu ska utväxten bort! Jag köpte en mörkare nyans till utväxten och en lite ljusare till resten av håret. Det har blivit så urtvättat och solblekt så jag tänkte ge det lite mer färg samtidigt. Så nu gäller det bara att hålla tummarna att det blir ungefär som jag tänkt mig :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. :)

    De mörkaste färgerna är oftast de som innehåller mest kemikalier. Såg ett avsnitt av Kalla Fakta då de tittade på vilken inverkan hårfärg har på kroppen och hur många gifter som sjunker in. De rekommenderade att gravida kvinnor inte borde färga håret, då gifterna även når fostret.

  2. Janina svarar

    Jag tror det bara är blondering som inte är så bra eftersom det är så starka grejer man andas in, men när jag var gravid gjorde jag nog blonda slingor flera gånger och det är nog inte SÅ farligt. Man vill ju känna sig fin när man är gravid, och om det vore väldigt farligt skulle det nog stå på förpackningarna och man skulle nog bli varnad lite här och där, t.ex. hos barnmorskan. Så färga håret du bara! :)

  3. Anonym

    Är det ok att färga håret när man är gravid? Väldans sugen själv, men lite osäker då man hört att det inte ska vara bra…. hmmm!

stats