JANINAS

Favoriter

Jag vet, jag vet, alldeles för tidigt för att köpa vagn nu, men det skadar inte att kolla! :)
Det har jag gjort idag, och jag har hittat två favoriter. Någon av dessa kommer det antagligen bli (fast det kommer ju säkert ändra flera gånger ännu, som allt annat), vi bestämmer inte något helt förrän i sommar nångång då vi har tänkt köpa den. 

Nicolinas vagn har vi dampat på alltför många gånger så den tänker vi inte under några omständigheter dras med när nästa unge kommer. Även om vi köpte den ny, och även om den var riktigt bra i början, så har den på något sätt lyckats börja krångla på ALLA sätt och vis. Nej en ny vagn ska vi ha, om vi så ska leva på makaroner tills oktober!! (fast det kommer vi förstås inte behöva göra heller.)


4Runner


Jumper X

Båda vagnarna ligger på 417 €, från swekidz.com. Båda går att ändra om till sittvagn, och på den vita kan man ta bort liggdelen och koppla fast babyskyddet på. Aldrig hört talas om dessa märken förut, men i och för sig så har jag ju inte varit så intresserad i märken heller.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kicka

  Hej,

  jag har säljer barn vagnar men bara ett par märken men de bästa märken är nog Emmaljunga och Brio.
  Kommer ihåg när min syster fick första barnet så beställde de en Brio vagn från Tyskland och den var 200 euro billigare än den var i Finland då, med alla postavgifter.

  Det lönar sig att köpa en vagn som har järn "korg" där nere på grund av att tyg och plast inte håller.

  Små hjul framme är dåligt i snön på vintern och hårda hjul slits snabbare än riktiga gummi hjul.

  Mvh

  Kicka

 2. Kikan

  Vi har köpt en Brio Sing vilken påminner en hel del om vagnen du visar här. Den är smidig och lätt samt enkel att fälla ihop. Vår bäbbe har dock inte kommit ännu (BF igår!!) så jag kan inte säga hur den är att använda ännu :) Kram Kikan

 3. Johanna

  Den där Jumper X har jag också kikat på, men ids inte köpa en "billigare" vagn av något ovanligt märke. Söker efter Gesslein F6 eller Future på huuto.net istället! Båda vagnarna får man med två olika framhjul, både stora "vanliga" hjul och så små roterande hjul.

 4. barnvagnsexperten

  Om du vill ha en problemfri vagn av bra kvalitet så köp inte den där eller någon annan "billigare" vagn. Först börjar de gnissla, sen går dragkedjor sönder, en plastdel brakar sönder och bromsen slutar fungera…
  Vill du ha en vagn som går problemfritt så då är emmaljunga, brio, teutonia, gesslein, bugaboo(alla dessa märken har också adaptrar för att klicka fast babyskyddet på chassit) att rekommendera. På huuto.net finns tusentals begagnade barnvagnar i bra skick och där kan man verkligen fynda! Annars finns ju findit.fi tori.fi keltainenporssi.fi osv…

  Lycka till

 5. Mia 18år - Mamma till William och Marcus

  Har rätt så bra koll på vagnmärken, då vi själva har en Easy Walker, En Emmaljunga kärra, två Carena Sulkyn och sen har vi haft en Brio vagn. Men konstigt nog har jag aldrig hört talas om de märket som du skrev om i inlägget :P hehe.

  Men är du inte rädd att köpa via internet?
  Då kan man ju inte provköra vagnen :P
  Kram Mia

 6. Tina

  Ska ni inte ha syskonvagn? Eller åker Nicolina inte så mycke vagn längre? :) Min kille åkte vagn länge han, och även när han slutat så skulle han åka när någon mindre åkte.. Avundsjuka kanske ;)

  Jättefina vagnar iaf :) Men, jag har hört dåligt om jumper vagnarna. Vet 2 kompisar som haft, men dom har inte hållt. Nu är det ett par år sen, men jag tänkte berätta bara så att ni vet. :) Har ni inte babyproffen/babyland i finland? Deras vagnar, rekomenderar jag (haft en sån 3hjuling. och många i min omgivning också). Dom har en ny nu, milano tror jag den heter, eller så. Den liknar väldigt mycke jumper :) ett litet tips bara :)

stats