JANINAS

Film från igår

Här är filmen som jag filmade igår på morgonen. Den blev aningen lång för hon gillar ju att prata ;) Kanske det blir en programledare av henne? Det skulle hon minsann passa som :)

Flera har önskat mer filmer och det skulle jag inte ha något emot alls, men som sagt har videofy tagit bort funktionen som gör att man kan ladda upp från datorn. Nu går allt via en app och jag filmar ju oftast med systemkameran för att få bästa möjliga resultat så då blir det genast mycket krångligare. Men det går ju bra bara man får in filmen på telefonen och snart får jag hem min nya telefon och den kanske är roligare att filma med än med den jag har nu, så då blir det ju enklare.

Men, men.. här har ni i alla fall filmen från igår!

[videofyme id=”4467816″ width=”500″ height=”320″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida-Maria

  Va rolig hon é! =)
  Kom ihåg att bränna allt du filmar på en DVD så hon får se på de då hon blir äldre. Har själv sett mina filmer från jag var liten nu över jullovet, har aldrig sett mig själv krypa förut :P haha!

 2. withlove

  Hur gör du för att lägga upp filmerna från videofy och hit? Jag försöker men ingenting vill fungera :(

  JANINA SVARAR: Det finns en knapp enkom för videofy när du skapar ett inlägg, klicka på knappen och klistra in koden dit.

 3. Evelina Andersson

  Alltså sötaste Nicolina, vad stor hon har blivit, känns så nyss du visade filmer där hon knappt kunde prata! Så roligt att se :)

 4. Emilia

  ha ha, oj så hon pratar! Vad glad man blir när man ser henne, hon verkar vara så fin och härlig tjej. :) Hon är jätteduktig på att prata och förstå. :)

stats