JANINAS

Fina dagen


Vi har haft en alldeles uuunderbar söndag. Fint väder och snälla ungar! Vi gick ut lite efter 13, och kom hem 17:30. Vi har hängt inne i stan i två olika lekparker, ätit en massa gott och bara njutit av solen. Jag njöt kanske lite väl mycket som ni ser i inlägget här under, hehe.

Till råga på allt så är ju vår lilla tös 7 månader idag.  Jag har tänkt knåpa ihop ett inlägg med hennes utveckling so far, men det tar jag imorgon tror jag. Nu ska jag slänga mig i Daniels famn och gosa så mycket jag bara hinner, för denna vecka jobbar han natt, och det betyder att jag får sova ensam.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej! Vilken urgullig familj du verkar ha! :) Jag undrar bara hur du och Daniel blev ihop? Vem tog första steget och hur? Kanske du har svarat på någon liknande fråga förut, men ville bara veta.. Är nämligen i en situation där jag inte vet ut eller in hur en kille tänker. Flummig fråga men nåjaa… Kram

    JANINA SVARAR: Tack! :) Jag och Daniel är faktiskt ett litet speciellt par kan man säga, vi har nämligen bott grannar hela livet så vi lekte i sandlådan redan när jag var 2 år. Sen var vi bästa kompisar enda tills han började högstadiet, då slutade vi leka och talade inte ens med varandra, sen när jag gått ut 9:an började han prata med mig på berusad.org (ungefär samma som lunarstorm) haha :) Han blev kär i mig typ med en gång, jag hade pojkvän just då men jag blev kär i Daniel jag också så jag dumpade min dåvarande kille och blev tillsammans med Daniel istället. Charmigt, eller hur? ;) Men that’s our love story! Bästa vännerna från Östberget som växte upp, blev förälskade och skaffade barn :)

stats