JANINAS

Finally


Nu äntligen verkar det som att Joline är på bättringsvägen, på riktigt. Hon har inte spytt sen natten till söndag så vi håller tummarna att det är över nu. Idag har hon ätit både gröt och lunch, hon åt hela lunchen med god aptit och har inte slocknat än idag. Nu ligger hon i sängen och ska sova middag, men hon vill inte riktigt. Vågar inte lägga ut henne när hon ätit så mycket idag ifall det skulle komma upp tillbaks.

På förmiddagen var vi ut med henne för första gången på fem (!!) dagar. Så länge har hon nog inte suttit inomhus förut. Hon blev så glad när jag tog fram hennes kläder när hon förstod att vi skulle gå ut. Lilla gumman!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Alltså åh. Era barn. De är ju så söta att jag tror jag dör lite smått! Himla skönt att lillskrållan börjat kvickna till igen :) Det där med sjukstuga är i sanning ingen höjdare

 2. veronica

  Men gud så lik nicolina är dig, en liten mini-du verkligen :-) Skönt att alla mår bättre nu! Kramar från Karlstad :)

 3. Fammo

  Oj vad härligt att se en piggare fröken! Det är bara sååå jobbigt när de är sjuka och vi tänker även på er som skall orka med allt. Jag har bara väntat att få se en sittande Joline igen! Hoppeligen är det över nu, vi skall hålla tummarna allt vi orkar!

 4. Jeanette

  oj vad nicolina liknar dig på bilderna! :) och vad skönt att joline är på bättringsväg! :) inte kul med magsjuka.

 5. Sarah Moberg

  hejsan! hoppas veckan har börjat bra för dig :) tänkte tipsa om att jag håller på med en ’ veckans blogg ’ som avgörs på onsdag. sen hade de vart otroligt snällt om du kikat in på bloggen och kollat in bilderna. börjat fota igen och tar emot all åsikter och tankar så att jag kan förbättras ^^, ha en bra dag :D kram

stats