JANINAS

Fokusera på familjen

Igår var en sån dag när jag bara ville fokusera på familjen. Det är väldigt viktigt med såna dagar, att bara vara tillsammans allihopa en hel dag och inte ha några planer. Bara umgås med de som står en allra närmast.

Bl.a. så var vi ut på en liten promenad. Nicolinas cykel har punktering så det gick lite trögare än önskat men det är bra att hon blir van att gå längre sträckor också.

Vår slutdestination var Kotipizza. Där åt vi sen lunch och Milou sov vidare i vagnen utanför.Före vi gick ut kom en som studerar journalistik hem till oss för att göra en intervju om Joline’s atopi. Artikeln lär bli rätt stor och kommer publiceras i Vasabladet nångång i januari. Jag kommer givetvis hojta till när det blir aktuellt sen. Vi (jag) har blivit intervjuade ett par gånger de senaste åren men dethär var något annorlunda. Roligt att svara på frågor som inte berör mitt liv som ung mamma, haha. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sese

    Hej
    Hur fick du så här fin kropp efter tre barn؟
    Berätta snälla!jag födde mitt andra för 6 månader och jag ser ut som gravid i v.20

    JANINA SVARAR: Kan tyvärr inte hjälpa till med den frågan, jag har nog endast ämnesomsättningen och gener att tacka.

stats