JANINAS

För ovanlighetens skull


För en gångs skull kan jag visa vad jag köpt åt mig själv! Jag fick lön samma dag som vi skulle hämta Nicolinas glasögon och självklart unnade jag mig själv något då också. Förmodligen inte mycket för andra, men för mig som alltid går raka vägen till barnavdelningen för att jag inte vill slösa mina små slantar på mig själv, kändes det som mer än tillräckligt.

Förutom det här så köpte jag även tre par strumpor och en till ansiktsmask som jag redan använt. Bikinin är nog den snyggaste jag haft någonsin! Så snygg på. Oversized tröjan är riktigt skön att ha till ett par tights.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Hej! jättefin blogg! undrar varifrån bikinin är?

  JANINA SVARAR: Tack! :) Bikinin är från Bikbok.

 2. Maja

  Gud vad fint! Det är du värd :)
  Vart köpte du solglasögonen?

  JANINA SVARAR: Det tycker jag också! :) De svarta med mönster är från Bikbok, de svarta med gul insida är från Cubus.

 3. Johanna

  Jättesnygga kläder! Vart är örhängena köpta? Jag blev lite sugen på att köpa likadana :)

  JANINA SVARAR: Tack! Örhängena köpte jag på Bikbok eller Cubus.. minns inte riktigt! :P

stats