JANINAS

Förberedelser

Nicolina står och väntar på bussen :)Till Nicolina: 3 par byxor, två par tröjor, en tjockare tröja, två t-shirts och 5-pack strumpor. Hon har så rosa/lila garderob redan så idag satsade vi på andra färger. 

Till bebis: Två mössor, ett par tossor, 3-pack dregellappar, ett par handskar, en kortärmad body, 2-pack strumpbyxor, två pyjamaser, två frottélappar, 6-pack spytrasor, två flaskdiskborstar, en napp, en anti-kolik nappflaska och amningskupor åt mig.

Efter dagens shopping borde vi ha allt som vi behöver, i alla fall till en början. En vinteroverall har jag inte köpt ännu eftersom jag inte hittat någon jag tyckt om, men vi har en fleeceoverall som vi ska använda tills det blir kallare.

Ikväll ska jag skriva en lista på saker som ska packas ner i BB väskan, och i väskan som Nicolina ska ha med sig. På så sätt är det större chans att jag inte glömmer något viktigt sen om det plötsligt blir bråttom, och om det blir så att Daniel måste packa väskorna i sista minuten så går det ju mycket fortare om han bara måste packa saker från en lista. 

Annars så har jag nog tänkt börja packa själva väskorna nångång nu snart, det är bara lite svårt att packa Nicolinas redan eftersom hon behöver det mesta i vardagen, men BB väskan kan jag helt klart packa redan.

18 dagar kvar, nu är det nära! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Jag valde pengar istället för jag hade allt förutom kläderna som den innehåller. Kläderna i mammalådan är inte något att hurra över så jag köpte nya kläder för pengarna istället :)

  2. Anonym

    hej
    var hittade du den tjocka mössan?? letar massor efter en i liten storlek till bebis som e beräknad om 7 veckor… Lycka till när det e dags :)

stats