JANINAS

Första fisketuren & en liten kärleksförklaring

Hej hopp!

Jag skulle så gärna lägga in någon bild från kvällen, Nicolina har nämligen fiskat för första gången. Men så tickar klockan iväg och jag vill verkligen få lite extra skönhetssömn inatt. Så vi tar bilderna imorgon! (orkar inte gå upp efter kameran och överföra bilder och yadayada…)

Men när jag ändå är här så kan jag väl berätta att vi varit hos min mamma tills Daniel vaknade kring klockan 15 (han jobbar natt), sen ikväll var vi som sagt ner till hamnen så Nicolina skulle få testa sitt egna lilla kastspö (som hon använder som metspö), men hon fick tyvärr ingen firre. Glad var hon i alla fall, hon har tjatat om att få fiska sen förra sommaren! Haha.

Sen, eftersom jag vet att Daniel förmodligen är min trognaste bloggläsare (efter mig själv då haha), så vill jag bara säga att jag älskar honom så oändligt mycket. Han är inte bara min fästman, han är min bästa vän, han är grunden till mitt liv. Utan honom vet jag inte vem jag skulle vara. Det finns ingen som du, babe!

Oj vad jag blir romantisk när jag är trött, haha! Godnatt!

Aaaw, favorit i repris. Jag och min prins som små!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej!

    Jag kan läsa dina senaste inlägg nu! Antar att min dator hade psykbryt..

    Heter du Jenny eller Janina? Jag ser att det står Jenny på din mössa nämligen.

    JANINA SVARAR: Vad bra! Janina heter jag, min ena storasyster heter Jenny så det är hennes mössa jag har.

stats