JANINAS

Första gången som funktionär

Idag har jag varit funktionär vid Sundom UF’s event ”Barnbus”. Det var första gången för mig och jag var där tillsammans med min äldsta storasyster och hjälpte till. Stora tjejerna hängde också med för att pyssla och leka. En tjej från Nicolinas gymnastikkurs var där så de hoppade rep och lekte. Perfekt aktivitet när det är sånt höstväder med storm och allt! Man går ju inte ut frivilligt precis.

Det kom inte så mycket folk dit men det tyckte jag var rätt skönt. Roligt att göra något annorlunda en lördagsförmiddag och det är alltid roligt att få hjälpa till! Tjejerna tyckte det var jättekul att vara där och att få hänga med sin moster lite.

När klockan passerat 13 och vi hade städat upp åkte vi hem och åt en sen lunch. Jag ammade Milou och gosade med henne och sen när hon ville ta en tupplur åkte jag iväg till GW Gallerian själv på jakt efter nya träningskläder åt Nicolina. När jag skulle parkera bilen såg jag min systers bil där också och jag hann bara stiga ur bilen innan jag fick syn på henne. Då var hon påväg därifrån men vände om och följde med mig in. Det blev lite mer än bara träningskläder och det ska jag visa när jag överfört bilderna till datorn.

Det är just sånt här som gör att jag inte vill flytta ifrån Vasa. Jag älskar att ha mina systrar nära och att kunna springa in i dem sådär på stan. Tänk att något så simpelt kan kännas så betydelsefullt 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats