JANINAS

Första gången till bibban


Alltså bilden högst upp, har ni sett någon med så bra bordsskick som Nicolina? Nää jag trodde väl det ;) Hon är helt omöjlig!

Vi har varit till bibban ikväll för första gången. Jag har faktiskt aldrig varit till biblioteket här i Brändö, inte till bibban i centrum heller för den delen. Jag är inte den typen som läser böcker, det har jag aldrig varit. Ikväll gick vi dit för att skaffa ett lånekort så vi kan börja låna barnböcker, men när vi väl var där och jag kände det där sköna lugnet som bara går att finna på bibliotek, så började jag gå och kika på vuxensidan också. Hittade två intressanta böcker som jag ska försöka läsa. Den om tsunamin har jag varit sugen på länge, det är så intressant med verklighetsbaserade filmer och böcker tycker jag. Den andra tror jag också handlar om en sann händelse, men jag är inte säker.

Jag ska i alla fall försöka finna tid att sätta mig ner och läsa. Om inte för annat så för att öva hjärnan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nette

  Låt barnen leka lite med maten tycker jag! Hur många 14åringar petar in makaroner i näsan? Det växer ju bort :)

  JANINA SVARAR: Precis! :)

 2. Lilos

  Usch vad äkligt med makoroner i näsan. Borde lära lilla flickan ska inte leka med maten på matbordet redan nu så hon lär sig när hon blir äldre.. Usch usch

  JANINA SVARAR: Jaa och som att det inte räckte med att hon stoppade in dem i näsan, hon ÅT UPP DEM EFTERÅT också!

 3. Fammo

  Nico har ett bra bordsskick, hör till släktet. Huvudsaken att man inte kastar bort mat. Tsunamiboken är helt fantastisk, har läst den och då man varit i de trakter där tsunamin var förstår man inte att någon kom levande därifrån + det Pigge gjorde för att hitta sin familj. Den boken är verkligen läsvärd! Bibliotek är ett ställe som gör gott både för unga och litet äldre. Bra gjort Janina!

 4. Alexandra

  Heij! :)
  Jag skulle bara tipsa om 2 st böcker som jag har rekomenderat åt mina klasskompisar som är sånna som du ”vill inte läsa typer” och jodå jag har fått vissa att älska en bok som de själva inte trott man kunde! :)

  Den ena är en riktit spännande bok : Ingen kan se dej!
  Den andra är en serie på 3 böcker som är mycket dramatisk, spännand och såklart lite romantik :) dom heter Jennie 3år , Vad hände med jennie och måste Jennie välja? :)

 5. Hanna - 19 och lyckligt förlovad

  Det är onekligen svårt att hitta tid till att hinna ta sig igenom böcker.. :/ Jag har nästan helt gett upp bockläsandet, och väljer istället ljudböcker. Tråkigt, men då kan jag pyssla, måla, laga mat och allt samtidigt.. Haha. Effektivisera tiden så gott som möjligt ;)

  Lycka till med böckerna, de verkar onekligen intressanta! :D

stats