JANINAS

Första snön & livsfarliga vägar

Dethär inlägget skulle egentligen publicerats i två delar igår, men jag lyckades aldrig få tid att sätta mig ner vid datorn så vi tar en snabb genomgång nu istället.

När vi vaknade igår var hela världen vit. Första snön hade fallit under natten och mer kom det under förmiddagen. Jag som hade planerat in och sett fram emot en heldag i Jeppis med Carro (vi skulle bl.a. på Mia Törnblom’s föreläsning) fick motvilligt avboka hela dejten eftersom vi ännu inte har bytt till vinterdäck på bilen. Det skedde en massa olyckor längs vägarna igår och jag vågade inte riskera att bli inblandad i en av dem. Speciellt inte med Milou i baksätet. Så jag fick helt enkelt stanna hemma. Vi får åka och hälsa på Carro och Lo en annan dag, när vägarna inte är lika livsfarliga.

Barnen var dock inte lika missnöjda över vädret, de var istället överlyckliga över snön. När vi hämtat Nicolina från förskolan byggde de en snöhäst i lekparken.
Sen på kvällen kom Josefin och Jakob hit på tidigt 3-års fika. De har inte möjlighet att komma på kalas imorgon eftersom de åker till Paris idag, så de kom istället igår kväll och gav Joline sin present och så bjöd jag på morotskaka. När de kom fick jag veta att Jenny skulle komma också. Ååh vad roligt det är att mina systrar kan dyka upp såhär när som helst! Det saknade jag verkligen när vi bodde i Nykarleby.

Josefin och Jakob är dessutom Milous faddrar. Jakob fick prova på att mata Milou och Daniel satt och höll i sittern så den inte skulle gunga så hårt. Hon sitter alltid och sparkar med fötterna så den ska gunga, och det är ju inte så smidigt när man ska försöka mata henne samtidigt, haha. Teamwork!

Dagen blev alltså inte förstörd bara för att jag var tvungen att avboka mina planer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats