JANINAS

Fortfarande dåligt

Läget är fortfarande lika dåligt med Joline. Hon har inte lekt sen i förrgår, och orkar inte ens krypa. Hon orkar inte vara vaken längre än 30 minuter åt gången och när hon väl är vaken så gråter hon bara. Vi fick recept på flytande Panadol som faktiskt verkar fungera, men även hon blir svalare så blir hon inte det minsta gladare eller piggare. Jag fick i alla fall i henne lite gröt imorse, och massa vatten dricker hon.

Vi andra går bara och drar fötterna efter oss. Man känner sig så förlamad på något sätt när lillan är såhär nere. Även om hon ”bara” varit sjuk sen i förrgår så känns det så konstigt att inte ha nån som kryper runt och håller igång. Vi får se ifall vi åker tillbaks till HVC senare idag, för inte blir hon ju bättre precis. Snarare värre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Belinda

    Ni fick inte pronaxen utskriven på hvc? De går att begära, det hjälper mycket bättre än panadol när de är så där dåliga. Hoppas Joline kryar på sig snart!

  2. JohannaKoo

    Voj, voj:( Stackars liten<3 Ja, åk tillbaka idag om det inte börjar bli bättre o hon bara sover. Kram o tsemppiä till mamman! Det där är tufft även för en mamma <3

stats