JANINAS

Förvärkar

Inatt har jag haft förvärkar precis hela natten. Har sovit väldigt dåligt och vaknat hur många gånger som helst, och varje gång har jag haft ”mensvärk”. Jag vet inte om det var smärtan som orsakade det, men jag drömde i alla fall att det var dags för förlossning. Om man ändå skulle veta på förhand vilken dag som är DEN dagen, fast då skulle det ju inte vara någon spänning heller :)

Nu har vi ätit frukost och jag ska slänga i en tvättmaskin och fortsätta skriva på BB/Nicolinas väska listan.


♥♥♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Vilken himla mysig bild! :) Önskar er all lycka och håller tummarna för att förlossningen går bra. Ska bli spännande att få följa även den nya lilla familjemedlemmen. :)

 2. Felicia - ung blivande mamma

  ååååh vilken underbar bild! Själv längtar jag tills förlossningen börjar. Tålamodet börjar sina nu.. Vill se er bebis också, fast ändå inte för då blir ju ditt bloggande lite mindre haha ;) Älskar verkligen din blogg. :)

 3. Linn

  Hej jag undrar hur ni har råd med allt…? Var det en fyra ni flyttade till å på Brändö? Hyra? Hört att det är dyrt där…nyfiken i en strut Hade ni någon gräns för hur mycket en hyra får vara eller förlitar ni er på bostadsbidraget? Sorry om det är för privat men själv vågar jag inte hyra nåt över 500€/mån.

 4. Cecilia

  Jag gillar din blogg jättemycket :) Du verkar vara en så härlig tjeje, mammma, och flickvän :) All lycka och framgång till eran underbart gulliga familj som snart blir fyra :) Hoppas bebisen vill komma till världen så småningom :)

stats