JANINAS

Fotovägg


Just nu håller jag på att ladda upp foton på ifolor. Jag har tänkt göra en fotovägg i min nya lägenhet, med olika slags ramar och storlekar. Det kommer bli jättesnyggt! Jobbigt värre när man har såå många bilder att välja på. Svårt att välja de ”bästa”.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mommo

  Och så var det ju det här med pengar, lön och ekonomin överlag.
  När jag gick i skolan (i och för sig är det ganska länge sedan) fick vi lära oss att det hörde till vett och etikett att ALDRIG fråga någon om deras lön, hyra eller ekonomin över huvudtaget.
  Kunde inte hålla mig längre :)

 2. tina

  Eftersom du ändå verkar rätt så öppen så tar jag mig friheten att ställa en fråga. Du nämde tidigare att du inte trivs i nykaby, men hur gör du isåfall om ni flyttar ihop igen. Ska ni flytta någon annan stans då eller kommer du att trivas då?

  JANINA SVARAR: Nog kan jag bo i Nykarleby, flyttar till Vasa bara så jag ska ha närmare till allt (inte behöva bil för att komma mig till klädaffärer, sjukhus, o.s.v.) och närmare till mina systrar. Klart jag trivs hundra gånger bättre i Vasa än Nykarleby, men nog kan jag bo här ifall jag trivs i mig själv.

 3. -

  Det betyder ju då att du kommer stanna där ganska länge?

  JANINA SVARAR: Tavlorna går ju nog att ta ner när som helst ;) Man vill väl ha det fint oavsett om det gäller några månader eller ett år.

stats