JANINAS

Fråga fråga fråga!

Kom igen nu läsare, ställ en fråga i frågestunden!
Jag har bara fått 6 frågor ännu, och SÅ mycket kan ni inte veta om mig så ni inte har något att fråga ;)

Jag svarar på frågorna imorgon, så passa på nu och fråga det ni vill veta!

OBS! Alla frågor som jag får nu ikväll och imorgon, så svarar jag på i ett och samma inlägg här på bloggen. Ställer ni allmänna frågor åt mig på Bloggsvar under de närmaste 24 timmarna, så svarar jag på dem här i bloggen istället.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. josefine

  -har nån annan än josefin och din morsa en blogg?
  -Har du fått många nya läsare efter ungmamma tävlingen?
  -Du blir ju större och större innom bloggandet (!?) antar ja.. Hur skulle det kännas som folk börjarde känna igen dej när du gick omkring i vasa?

 2. Tina

  Hur gamla är dina systrar?
  Vilka är dina 3 favoritfilmer?
  Ditt favoritplagg i höst?
  Vad önskar du dej i julklapp?
  Ditt bästa loppisfynd ever?

  Kramar!

 3. Frida

  Hejsan! Hittade nyss in hit till don blogg.
  Nyss fått barn sjläv och jag är 16 år. Blev gravid när jag va 15.
  Jag undrar om saker gick som ''planerat'' med pengar och din utbildning och sånt?

 4. Susse

  Hej Janina! jag skulle vilja veta om du e tvåspråkig? mitt modersmål e finska, men jag har lärt mig lite svenska här i Vasa. Jag har studerat o bott här nästan 5 år redan. Sulla on kiva blogi, kiitos siitä!!:)

 5. Anonym

  Hur tycker du att det är att gå i samma klass som 16-åringar? Du är ju flera år äldre och mycket klokare och mognare, är de lite barnsliga? ;) Har jag rätt i att Petra också går på målare och har barn? Isåfall är ju det jättebra :)
  Kram!

stats