JANINAS

Från barntavlor.se

Dagen före vi åkte in till förlossningen fick jag hem en tavla som jag ska recensera. Den är från barntavlor.se, en sida som drivs av jätteduktiga Sofia Brolin. Man får själv välja bland olika designer och ord som man vill ha med, samt om man bara vill ha bilden eller en ram med också. 

Jag tycker tavlorna är helt bedårande! Och dessutom går 10 kronor för varje såld tavla till Childhood Foundation.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag beställde därifrån när jag såg din blogg :) Fick bli en härlig doppresent. Deras tavlor är så härliga! :)

  KRAM!

 2. Jenny

  Hej! Jag har en fråga, ( svara gärna i inlägg) Det står att du bor i finland, gör ni det fortfarande? Går Nicolina i svensk eller finsk förskola och pratar ni svenska eller finska hemma? Kram på dig! :)

 3. Helena N

  Vilket sammanträffande!
  Jag läser Sofias härliga blogg varje dag!
  Jättefina tavlor gör hon, förutom att baka, pyssla och inspirera mig!
  Vad tycker Nicolina om tavlan då?
  Kram Helena

stats