JANINAS

Från kaos till ordning


Enda sen vi flyttade in har jag varit missnöjd med barnens rum. Den vita hyllan passade bara på ett ställe, och där den passade ville jag inte ha den. Den utförde bara en uppgift och det vara att ha någonstans att ha alla böcker och spel. Och de gånger man turbostädade la man alla saker som man inte orkade lägga på sin rätta plats, helt kallt ovanpå.

I förrgår fick jag nog. Då tog jag isäg hyllan och möblerade om i garderoben (rensade bort urvuxna kläder som fick åka upp på vinden tillsammans med hyllan), och placerade alla böcker och spel där. Där finns ännu hur mycket plats som helst. Så rensade jag dessutom bort alla babyleksaker och vips så minskade kaoset. Nu är det bara barnens sängar som fattas, de är ännu i lägenheten i stan. Den vita leksakslådan ska egentligen stå under Nicolinas säng, så då ser det genast mer städat ut. Och så ska vi köpa en ny matta. Den som ligger där nu är inte vår, och passar inte alls in med resten av inredningen. Sen blir det bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  har ni flyttat tillbaka till Daniel?
  Så fint ni har det ändå :) kram

  JANINA SVARAR: För sista gången: det är inte bara Daniels lägenhet, vi har köpt den tillsammans ;) Och vi bor nog tillsammans på heltid igen. Tack så mycket! Kram

 2. Sandra

  Hur ska ni göra med den anda lght:en ? när ska ni på ”riktigt” flytta tsm igen? =) jätte bra blogg

  JANINA SVARAR: Den ska jag säga upp nu i veckan. Tack! :)

stats