JANINAS

Frisk och stark (och snygg)


De senaste två veckorna har jag verkligen legat i. Jag har promenerat nästan varje dag och gymmat minst två gånger i veckan, och jag tycker faktiskt jag ser pyttelite resultat redan. Jag har skött kosten riktigt bra också och det är ju den viktigaste delen. Sötsuget har smygit sig på ibland, men jag märkte nu igår när jag köpte godis att jag inte alls vill äta lika mycket som förut. Jag börjar må dåligt rätt snabbt och idag när jag skulle gymma blev jag illamående bara efter 15 minuter på löpbandet. Bara för att jag åt godis efter lunchen idag. Min kropp går inte alls med på att vara onyttig och träna på samma gång.

Så jag tog det lite lugnare och gjorde alla övningar för ben och rumpa i alla fall. Sen för att kompensera cardion som jag inte fick på gymmet så gick jag bara hem med väskan och sen raka vägen ut på en 7 km powerwalk i skogen. I den friska luften kändes det bättre och när jag kom hem hade jag ännu mycket energi kvar så jag gjorde 3 x 15 djupa squats med en 7,5 kg kettlebell, och sen en annan övning för rumpan som jag inte vet vad den kallas. Man ligger på sidan och lyfter upp ena benet i alla fall, haha. Då hade jag tränat i 2 timmar så då tyckte jag det fick räcka.

Mitt mål är att ersätta en del kroppsfett (som sitter som sten kring höften och på insida lår) med muskler. Jag vill ha större baklår, rumpa, synligare muskler på mage och armar. Sen vill jag även få en starkare rygg och på köpet en bättre hållning, och så skulle jag vilja lära mig springa. Ändå vill jag inte bli supermuskulös, jag vill att det ska synas att jag tränar helt enkelt. Jag vill vara frisk och stark (och snygg) hela livet! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Humberto Holland

  Någontig som jag verkligen tycker är snyggt är en vältränad rumpa och baksida lår! Så snyggt när man ser muskler där! Nu är det så att jag är född med spinkiga ben och jag måste verkligen träna hårt för att de ska växa. Mage är inga problem att bygga muskler på men benen är kaos! Slarvar jag med styrketräning och kost så är det musklerna på ben och rumpa som först försvinner. Så efter min släng av magsjuka här om veckan tog hårt på ben och rumpa haha. dags att bygga upp igen så körde ett köttigt ben/rumppass igår.

 2. cmarmlind

  Åh om man ändå kunde se ut sådär! Jag fick barn för två månader sen och känner mig så sjukt oattraktiv asså. Men ska börja powerwalka med vagnen nu och hoppas det hjälper. Men hyn har blivit kaos också :/

 3. gymmaren

  Brå jobbat! :) Som tjej behöver du ju inte oroa dig för att bli för muskulös, det ligger inte i vår natur. Så gymma på så ofta du bara orkar, vill och hinner och med så TUNGA vikter du bara orkar! :D

 4. Linnéa

  Då är vi två! Jag har ungefär samma mål med min träning som jag började med för ca 2 månader sedan. Vill känna mig stark och känna att min kropp klarar vad jag än ber den om i princip dock inte alltför mycket muskelmassa. Tycker mig också se lite resultat av min träning, vilket såklart gör en ännu mer motiverad att träna. Är dock inte den sportiga typen så ibland känns soffan mer lockande ;p. Är nog inte lika duktig som dig på att sköta kosten däremot. Kul att läsa om din träning så man får lite inspiration! :)

stats