JANINAS

Fullt upp idag

Idag kommer det bli lite tyst här på bloggen, så ni vet. Jag ska både städa lägenheten och koka babymat och ikväll har jag bjudit mina systrar på sent födelsedagsfika, så jag har fullt upp idag så att säga.

En dålig egenskap jag har är att alltid när jag behöver få något vettigt gjort, så tänker jag att jag bara ska skriva ett blogginlägg före. Fastän jag inte har en aning om vad jag ska skriva. Så kan jag sitta framför datorn en timme och bara kolla fb, bloggar, pinterest, google.. och gör ALLT annat förutom det jag skulle göra – blogga. Så jag slösar tid på ingenting istället för att inse att jag inte har något att blogga om och ta itu med det jag behöver få gjort istället.

Så därför avslutar jag här nu så jag inte gör samma dumhet idag igen. Vi hörs!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats