JANINAS

Fun birthday facts

På tal om födelsedagar! Min lilla familj är nästan alla samlade i en klump här på hösten/vintern. Det börjar med Jolly och sen är det bara tårta på tårta enda fram till nyår. Ganska roligt tycker jag, och extra häftigt tycker jag det är att Joline är född exakt två veckor före mig, och att Milou är född bara några timmar före morsdag, när jag själv är född på farsdag. Och så är vi båda födda den 10:de, med ett halvårs mellanrum.

Daniel tycker också det är lite komiskt med våra födelsedatum, fast han syftar på att vi brudar är alla födda kring hans lönedagar. Och han själv fyller på en av de dagar när han har minst pengar (strax före lönedag) ;) Hehehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats