JANINAS

Fyrverkeri och spöken

Ikväll har vi varit till torget och kollat på fyrverkerierna. Det var första gången Nicolina såg raketer, och det var verkligen en hit! :) Hon satt i vagnen och skrattade, och när det var slut så ville hon bara se ”meea” (mera).
Men det gick ju inte för sig, så vi gick in via affären på hemvägen, köpte potatis, och sen när vi kom hem fick hon hoppa i badet så länge jag lagade potatismos. 

Så nu har vi mat till imorgon, och en ren unge. Hon har sovit en timme redan, jag och Daniel har kollat färdigt en animerad film som vi började se med Nicolina, Cloudy with a chance of meatballs. Den var faktiskt riktigt bra, lite äcklig emellanåt, men bra :)

Nu ska jag inte vara uppe länge till, det är skoldag imorgon igen från 8 16.
Daniel fyller ju 21 imorgon, så jag ska göra ett tidsinställt inlägg ifall jag inte skulle hinna skriva något imorgon bitti, för självklart ska han få ett ”grattis inlägg” på sin födelsedag :) ♥

Sist men inte minst så ska ni få en bild på Nicolina från ikväll, när hon ville leka ”pöke” (spöke) :)
Hon älskar spökena i Mumin, och snappar upp och härmar allt hon ser och hör nuförtiden. Om hon då är mer lik Jungfru Maria än ett spöke är ju frågan, men söt är hon hur som helst :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats