JANINAS

Gamla lägenheten vs Den nya ..

Här kommer nu de möjligtvis efterlängtade (?) bilderna på vår förra lägenhet, och vår nya. 
Bilderna från den gamla är tagna när vi höll på att flytta, därför ser det lite tomt och konstigt ut.

Köket i den gamla..

Vardagsrum/sovrum/datarum/skötrum..

Farstun..

Det ända ställe där vi kunde ha våra kläder, obs. både Daniels å mina kläder (!)
På bilden har Daniel redan tagit ut alla sina kläder (förutom 1 par kalsonger), så det är bara mina kvar.
Jag förstår ännu inte hur vi fick plats med allt, jag vet bara att det var så trångt så man till sist inte ens orkade bry sig om ifall det var stökigt (som ni kan se på bilden..)

Sist och faktiskt minst – wc’n. 
När jag var höggravid och skulle ta en dusch, så tog duschdraperiet i magen, hur jag än stod så hade jag helt enkelt inte plats!

Den nya ..

Farstun. Bakom dörren till sovrummet så finns en dörr, öppnar man den dörren så kan man gå in i en stor skrubb, där vi har skötbord, handdukar, vinterjackor, och massa andra grejer! Jätte bra att ha, fast det är rätt så stökigt där inne just nu, så det vågar jag inte visa åt hela världen ;)

Köket, mitt favorit rum :)

Jag var tvungen att ta en extra bild för att visa hur många skåp det finns där, praktiskt taget runt hela rummet finns det skåp! Det är verkligen något vi behöver så jag har plats med alla mina grytor :)

Wc’n. Skönt att få plats med en tvättmaskin där och det är verkligen bra att ha när man har en busig bebis. Dessutom bra då man slipper betala tvättavgift och springa ner i en mörk källare varje vecka!

Sovrummet. Lampan fanns där när vi flyttade in, eftersom vi hade en etta förut så har vi inte tillräckligt många lampor, och vi har inte haft råd att köpa en ny ännu, men när vi får lite extra pengar ska vi köpa en ny dit! :)

Här finns det plats för våra kläder så det räcker och blir över!

Och till sist vardagsrummet. Det ser inte riktigt färdigt ut ännu, bara vi får upp några tavlor och sånt så blir det nog bättre! :)

Sådärja, nu vet ni hur det ser ut hemma hos oss! ;D
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Tack så mycket allihopa! :)

  "E": Jag är inte riktigt säker på ifall de räknas som en förmedling, men privat är det i alla fall inte.
  Vi har 475 € i hyra, + 17 € vatten om jag inte minns fel. Elen betalar vi förstås skilt också.
  Riktigt passlig hyra med tanke på lägenhetens storlek och skick!

 2. E

  Oj vilken förändring! Otroligt fin lägenhet :)
  Och ursäkta, men jag måste bara fråga. hyr ni lägenheten privat eller via någon förmedling, och vad har ni ungefär i hyra? Har sökt en lägenhet i ungefär er storlek men aldrig hittat någon i lämpligt pris :/

stats