JANINAS

Gårdagen i bilder

Jag hade så fullt upp hela dagen igår att jag inte hann göra ett ”riktigt” inlägg. Det har jag inte tid med nu heller, men jag tänkte slänga in några bilder med beskrivning, för kameran var jag i alla fall flitig med igår.

På morgonen påskpysslade vi. På Sinooperi har de lagt ihop smarta pysselkit, finns med både påskgrejer och vanliga pysselgrejer, för bara 9,90 €!

Nicolina satt länge (i pyjamas) och målade ägg, det var roligast tyckte hon.

4 fina ägg blev det, som hon hade med sig överallt hela dagen. Hon var dessutom en fågelmamma emellanåt, låg och ruvade och morrade om man kom i närheten.

Sen klädde vi på oss. Joline har äntligen växt i sin Adidasdräkt som hon fick av tomten. Plötsligt blev hon så stor!

Efter maten kom Carro och Devin till Brändö. Vi gick till parken och lät barnen springa av sig.

Devin behövde lite hjälp emellanåt, vilken tur då att Nicolina fanns nära till hands. När de kommit till det stadie då de gick med på att komma hem, så gick vi via butiken och köpte stora muffins som vi fikade på här sen.

När ungarna somnat till natten lagade jag pizzabullarna som vi ska ha till dopet. Daniel smakade frivilligt en bulle, sen smakade han en till för att vara säker på att de gick att äta, och de fick väl godkänt.

Nu ska jag väcka Daniel, slänga Nicolina i badet och sen baka cupcakes.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikaela

  Hej Janina!

  Jag har läst din blogg rätt så länge (läste faktiskt hela arkivet- det tog en stund ;)) och det känns nu som om jag vill kommentera några saker.
  1. Ibland tycker jag det verkar som om du får negativa kommentarer om din unga ålder och moderskap men personligen tycker jag att du verkar vara en alldeles underbar mamma. Att vara en bra mamma har inget med ålder att göra tycker jag – utan förmågan att kunna ta ansvar över sitt eget och barnens liv. Vilket jag verkligen tycker att du gör fast ändå går du inte till överdrift utan kan också ibland ta ”ledigt” :)
  2. Jag fattar inte alls varför folk kommenterar ditt utseende, mest din vikt med så negativa ord och kommentarer. Jag tycker du ser bra ut, välmående och stark! Jag hoppas verkligen att du nte tar åt dig av sånt prat, kan inte tro det är nått annat än svartsjuka.
  Jag önskar dig och hela d in familj all lycka nu och i framtiden! Du hr en toppen blogg, det ända som är dåligt är att vissa tävlingar bara gäller de som bor i Sverige! Det är ju lite synd!

 2. madde

  Jätteroligt med pyssel! :) Jag kom på en till fråga till din frågestund, hur länge väljer du att amma dina barn? Roligt när du svarar på frågorna i en video istället för att rada upp frågorna på bloggen i text. :)

stats