JANINAS

Go for it

Tja!
Inatt har jag sovit 10 timmar och hunnit drömma jätte många konstiga drömmar. Bl.a. att jag skulle bli uppslukad av ett rymdskepp i sömnen och att jag hade 500 000 bloggläsare :) Nice!

Nicolina är hos dagmamman och Daniel är i skolan, jag har kollat färdigt ännu en säsong av The Hills och väntar nu på att säsong 5 ska laddas ner färdigt. Jag tror jag ska gå in till stan en sväng idag, det finns ett par mammabyxor vid H&M som jag bara MÅSTE ha, problemet är bara att den minsta storleken alltid tar slut först så även om jag helst inte vill köpa mammakläder ännu på några veckor så vill jag heller inte bli utan just de där byxorna. 

Sen om det visar sig att jag inte ens kommer behöva mammabyxor denna gång (om det slutar i missfall vill säga) så kommer jag antagligen ändå ha användning av dem sen nån gång, jag menar, det är ju inte precis som att vi skulle ge upp om det slutade olyckligt nu.

De svarta ska jag ha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Superfina! :) Tycker absolut att du ska köpa dem. Man måste ju utgå ifrån att allt resulterar det bästa! :) Definitivt 'go for it'! Lycka till!

stats