JANINAS

Gucci


Den grå är påväg hem till mig nu. Som jag skrivit tidigare så har jag aldrig haft en ordentlig skötväska, men nu så! Kommer passa fint till vagnen.

Finns att beställas från brandsinfashion.net.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmi

  Hejsan! Är denhär hemsidan pålitlig? finns massor med fina saker jag kunde beställa!

  JANINA SVARAR: Har ingen tidigare erfarenhet av dem men när man googlar får man upp lite blandade åsikter :/ Ska göra ett nytt inlägg när jag fått hem väskan!

 2. anonym

  Snygg väska :) men om jag vore du skulle jag avbeställa. Allt som finns att köpa från hemsidan är bara piratkopior. googla brands in fashion o läs vad folk skrivit. Onödigt att betala så mycket pengar för något som inte ens är värt hälften av priset du betalar. Dessutom är det olagligt att köpa piratkopior om du har otur och ”hamnar fast ” kan du råka på dyra böter.

  JANINA SVARAR: Oj! Det hade jag ingen aning om, är inte en sån som googlar hemsidor heller men nu när flera kommenterat samma sak här så låter det ju inte alls bra! Som ”tur” så blev jag sponsrad av sidan och behövde därför inte betala, jag mailade dem i alla fall och skrev som det var och att jag inte ville ha något med dem att göra och att de inte behövde skicka väskan, men de hade redan skickat iväg den och skrev som svar att jag nu får bilda min egen uppfattning. Tror ju inte jag kommer tycka annorlunda än de flesta som bloggat om dem tidigare men jag förlorar ju åtminstone inga pengar. Ska göra ett nytt inlägg med en varning lite senare.

 3. Johanna

  Tänkte bara säga att det företaget har fått många dåliga recension och de säljer fake grejer…

stats