JANINAS

Hälsa på i Brännbergskärr

Ikväll har vi varit och hälsat på min mormor och morbror som kom från Umeå igår. Nicolina var lika galen i min morbror som hon var förra sommaren :) Fast hon är ju galen i alla män så det var inte så oförväntat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Du nämnde i ett inlägg för ett antal veckor sedan att du inte tyckte om att folk alltid sa att Nicolina var lik Daniel och inte dig. Det håller jag inte med om! Jag har sett några bilder på Daniel och ännu fler på dig. Det är någonting med Nicolinas ögon som är likt dig. Bilden här där hon skrattar, jag tycker det ser ut som dig. :)

stats