JANINAS

Hämta paket


Efter badet ville Nicolina borsta håret med sin gamla hårborste som lillasyster ska få. Hon stod länge och borstade och gjorde grimaser, perfekt underhållning! :)

Som rubriken lyder så har mitt och Nicolinas uppdrag denna morgon varit att hämta paket. Vi steg upp halv 7, åt frukost och slappade fram till klockan 8, då duschade vi och sen gick vi in till stan för att hämta ut ett paket från posten. 

Nu har vi ätit lunch och Nicolina kollar på 101 dalmatiner och varvar ner före hon ska sova middag. Jag tänkte prova väcka henne redan efter 1 timme idag och imorgon, vanligtvis sover hon 2 timmar, men nu har hon börjat ligga vaken enda till 21:30 – 22 på kvällarna och vaknar redan lite efter 6, och hon får nog gärna sova lite mer på natten istället för på dagen tycker jag. Hon har alltid varit en morgonpigg tjej som inte vet vad sovmorgon betyder, vi har provat att minska på middagsvilan förut och då fungerade det bra ett tag, nu är det dock helt åt skogen igen. Skulle gärna ta bort middagsvilan helt och hållet men det är hon inte redo för ännu tydligen, eftersom hon alltid somnar kring 16-17 då och blir på jätte dåligt humör.

Jaja, alla barn är olika och det gäller att försöka hitta rätt rutin för sitt eget barn. Jag hoppas bara hon börjar sova lite längre på morgonen när babyn kommer eftersom jag antagligen kommer vara uppe ganska mycket om nätterna då.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats