JANINAS

Här går det undan!


Jag gissade ju att Joline skulle lärt sig krypa under förra veckan, men jag tror att hon saktade ner farten lite när vi ”flyttade” till Oravais. Det fanns ju så mycket nytt att utforska så hon gled mest runt i cirklar och kände på allt runtomkring henne och kollade runt sig. Nu har hon dock höjt tempot igen, och nu drar hon sig framåt i en väldans fart. Ser hon något i andra sidan rummet som hon vill ha, så sätter hon igång med sin larvstil som ni ser i videon nedan, och hon slutar inte förrän hon fått tag på det hon vill ha. Hon satsar alltså på en blandning mellan att krypa och åla, men huvudsaken hon tar sig framåt! Haha.

Och om någon undrar så är det blåbärspuré hon har i ena ögonbrynet. 

[videofyme id=”545422″ width=”700″ height=”448″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pilar

    Du har en jättefin blogg, upptäckte den när paulina länkade den. Har algrig riktigt velat bli med barn, men din blogg fick mig att tänka om, läste alla inlägg om din andra graviditet och det varkade vara så mycket värt det! Tänkte bara säga också att du verkar vara en otroligt bra mamma! Ha det så bra!

    JANINA SVARAR: Oj vad roligt att höra! Att vara gravid är nog det häftigaste man kan vara med om! Ännu häftigare är förstås sen när man äntligen får ta hand om sin lilla skatt. Roligt att du gillar bloggen, och hoppas du fortsätter titta in! :) Kram!

  2. Marlene

    Gullungen! När jag lärde mig krypa så tror jag att jag kröp baklänges. Eller sidledes. Nåt konstigt var det iaf :D

    JANINA SVARAR: Hihi! Jaa det finns alla möjliga stilar :)

stats