JANINAS

Härlig morgonJag var på världens sämsta humör igår, och jag kände redan när jag vaknade idag att det inte blivit ett dugg bättre. Allt flyttande har gjort mig så stressad och jag har fått ont i både lår, bäcken och rygg, så jag önskar förstås att vi skulle ha sluppit allt detta. Nu när allt strax är färdigt så känns det förstås bra, vi bor på ett bra ställe och har en stor och bra lägenhet, men ändå så känner jag mig så uppgiven när jag ser allt som ännu ska packas upp (vilket innebär massa knäböj och kliv).
Så imorse när Daniel åkte iväg för att hämta grejer från vinden vid gamla stället, gick jag ut med Nicolina istället. Vi gick först till affären, sen gick vi hem med varorna och samtidigt hämtade vi kameran och gick ner till vattnet. Det ligger bara några hundra meter härifrån och Nicolina älskar att kasta stenar i vattnet, riktigt härligt ställe! Sen när vi kom hem stannade vi på gården en stund och rutschade, där står nämligen en gigantisk rutschkana som Nicolina både älskar och är lite rädd för, men hon är bara rädd när det har regnat för då flyger hon som en vante. 

Nu känner jag mig mycket lugnare i själen, förutom att jag har värk i låren så känner jag mig inte lika stressad. Tummen upp för vårt nya område :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats