JANINAS

Härliga lördag


Igår blev vår älskade lilla Joline Pandora 1,5 år, och då passade det att vi gjorde något speciellt roligt. På förmiddan hämtade vi barnens mormor och besökte Norrvalla’s lekrum. De har verkligen satsat på det rummet, och barnen tyckte det var jätteskoj! Innan vi åkte hem handlade vi lite smått och gott. Jag köpte bl.a. en limegrön gunga åt Joline som vi ska hänga upp i taket ovanför (den kommande) terassen.

Daniel som jobbat natt hela helgen, väckte vi när vi kom hem. Efter att vi fått mat i magarna gick vi ut på en långpromenad. Så härligt det är nu när snön smältat helt, bara värmen som fattas! En padda hoppade ut framför syskonvagnen och det var fem före att den skulle blivit överkörd, men den hade tur och Nicolina var snabb med att ta upp den och be om ursäkt. Det var nog största paddan vi någonsin sett!

Idag skulle jag egentligen jobba men det körde ihop sig när Daniel jobbar natt, så jag var tvungen att ta ledigt idag. Men jag ska jobba 1 maj så då jämnar det ut sig. Jag har tänkt baka något med barnen idag, kanske kanelbullar. Även om jag och Daniel försöker vara nyttiga så är det bra att ha i frysen ifall man plötsligt får gäster eller om man blir riktigt, riktigt sugen nångång.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats