JANINAS

Härliga mönster från iELM & rabattkod till mina läsare
I fredags hämtade jag ut ett spännande paket från posten, det innehöll tre godbitar från iELM. Tröja åt Nicolina och en overall och filt åt Milou. Härliga färger och slitstarkt material. Overallens insida är av fleece och den kommer Milou ha i vår/vinter. Jag gillar att deras kläder påminner lite om märket Molo, älskar färgglada barnkläder med mycket mönster. Filten tycker jag både är snygg och rolig, mönstret ger en rolig feelis och här hemma har den fått namnet ”LSD-filten”. Haha! Milou ÄLSKAR den, hon tycker nog den är både mysig och fin.

Jag själv är mycket nöjd med både plaggen och leveranstiden. Det gick snabbt och smidigt och företaget i sig verkar pålitligt och proffsigt. Här kommer lite info om iELM:

iELM AB är ett litet familjeföretag som skapar unika och färgstarka barnkläder. De flesta plagg ni finner här har skapats av våra följare på Facebook (https://www.facebook.com/iELM.se).  Namnet iELM kommer av våra fyra barn: Ida, Elin, Livia och Marcel. Vi syr upp alla plagg på beställning i Stockholm, i material av högsta kvalitet. Vi håller inget lager,  detta gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av modeller samt växla tyger och material ofta. Att kläderna är lättskötta och bekväma att använda är viktigt för oss. Vår filosofi är att ”låta barn vara barn” och det återspeglas även i våra kläder.

Ni hittar dem även på Instagram: @ielm_design

På köpet har jag ordnat så att mina läsare får 25% rabatt på hela köpet när ni anger koden janina25 i kassan. Det gäller alla beställningar som görs före 31 september.

Happy shopping!

Inlägg i samarbete med iELM. 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej, tänkte bara säga att jag av någon anledning inte kan få upp alla dina inlägg, de två senaste du publicerat på fb ”finlandssvenskabloggare” kan jag endast läsa om jag går via fb..

    Tänkte om det är fler som har samma problem som mig :)

    JANINA SVARAR: Jasså? Det lät konstigt! Ingen annan har sagt till om nåt sånt problem. Läser du via dator eller telefon? :)

stats