JANINAS

Hemma med sjuklingen

Natten gick ganska bra. Hon vaknade några gånger i början och ville att vi skulle torka näsan, halv 1 testade jag febern och då hade hon 38,8, så då böt jag blöjan och gav henne en supp. Sen när jag la henne tillbaks i sängen fick hon dricka vatten ur nappflaskan som jag ställt bredvid sängen, och efter det sov hon riktigt bra hela natten. 

När hon ätit frukost testade jag febern igen, och då låg tempen på 37,5. Så inte är det så farligt. Vi tar det bara lugnt idag så ordnar det väl upp sig så småningom. 

Nu sitter hon i alla fall och ser på barnprogram och äter ett äpple. Än så länge är hon pigg och nöjd i alla fall :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats